Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak se stát zpěvačkou

 Ahoj, no tady máme postup jak se stát zpěvačkou. Není zaručeno že se jí stanete, ale pokud se tohoto budete držet, aspoň vám to zlepší a zvýrazní hlasyvky!

1 A asi ta  nejdůležitější část. Pokud, se doopravdy chcete stát zpěvačkou, tak je velice důležité znát pravdu. Umíte zpívat? Víte, vaši příbuzní si vás mohou vychvalovat jak krásně zpíváte, Vy si taky můžete myslet že zpíváte úžasně, ale nemusí to být  ani zdalaka pravda! Asi to teď znělo jako bych já chtěla být zpěvačkou, a všechny ostatní od toho odradit, ale říkám Vám pravdu, pokud vám učitelka, nebo prostě jen spolužák který Vás nemá v oblibě řekne : " zpíváš hezky, ale na zpěvačku nebo na nějakou hvězdu nemáš ani náhodou!" Tak se o to zpěvačkou stát ani nemusíte pokoušet, je ale pravda, že i tak by ste se zpěvačkou stát mohli ale to byste museli udělat krok č  2. Než půjdete na č.2 tak si ale najděte třeba učitelku hudebky ať vás učí soukromě hudbu a nebo ať Vám řekne jestli má vůbec usílí zkoušet zpívat, nebo to můžete zahodit! Krok č.2:  tak pokud, Vám již někdo doopravdy řekl, že to má šanci že máte hlas na dobrou úroveň, tak si najměte někoho kdo by s vámi strpěl soukromé hodiny zpěvu : vy se budete učit zpívat. Pokud nikoho neseženete, nestrácejte hlavu. Můžete trénovat s mámou, tátou nebo i s prarodiči. Pokud jste ale v děcáku nebo ste prostě o všechny přišli trénujte doma a samy nebo s kamarádkou. Vemte si zpěvník a pokud ho nemáte tak si sami zpívekte nějakou tóninu. Začněte ale rozcvičkou brumendo to je tohle mmmmmmm a z hlubšího hlasu až po vysoký a zase naopak. Pak třeba jampadampajampadampadá  až po vysoký hlas a zase dolů atd... Pak si různě zpívejte ale věnujte tomu alespoň 1 hodinu! Každý den trénujte až dojdete ke kroku č3. Teď, pokud jste už trénovali dostatečně, se přihlašte každý rok do nějaké pěvecké soutěže ve škole nebo třeba časko slovensko má talent a vyberte si disciplínu zpěv. Nebo do SuperStár nebo i do Hlas. Je to jen a jen na vás. krok č4. Tak teď po outěži jste se zviditelnily. Pořád ale musíte trénovat hlásit se do soutěží a uspět nejméně do poloviny. J totiž možné že jste vypadli jen z toho důvodů že mají ostatní spoustu přátel co jim posílají hlasy. Nejlépe ale aby ste vyhráli. krok č5. Předposlední fáze je najděte si producenta, co svámi bude  pracovat na hudební kariéře. A poslední krok č6. Teď pokud jste již téměř slavní stačí vydávat alby desky hrát ve filmech samozřejmě hudebních a zpívat na koncertech!!!

Neříkám, že je to tak lehké jak jsem popisovala, ale to je nejdůležitější pro začátek Vaší kariéry k tomu aby jste se stali zpěvačkou určitě, musíte dát víc úsilý než trénovat musíte trénovat trénovat a zase trénovat jinak nemáte šanci nikde uspět!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zpěvačka

(Sabina, 25. 11. 2016 0:16)

Chtela bych se stat zpevacko kazdej rika ze krasne zpivam ale ja si to nemyslim mam hudebni sluch vzdycky me to uvolni yalezi mi na tom mam rada zpev ahoj

Názor

(Twixka, 11. 4. 2016 22:25)

Nechci ti kazit tvé snové iluze, ale je vidět že ty zpěvu zdaleka nerozumíš a zřejmě nenavštěvuješ ani nestuduješ žádné teorie hudby. To co ty popisuješ rozhodně nestačí a je tomu každopádně jinak. Pravdu máš ovšem v tom pravidelném procvičování hlasu až na jeden detail. Jelikož tu doporučuješ zpívat tak 1 denně, tak jsi si zřejmě tuto zkušenost nevyzkoušel ba ani neosvědčila. Protože by jsi moc dobře věděla, že by tě druhý den škrábalo v krku a to v tom lepším případě, ale klidně by jsi mohla přijít i o hlasivky! Procvičovat by jsi měl každý tak často, jak mi to vyhovuje, což znamená třeba i mě 3-4 týdně (nejlépe obden) tak půl hodinky.
A teď k těm hodinám se soukromým učitelem.
Možná by jsi mohla vědět, že v dnešní době se dá domluvit s učitelkou z HV za celkem slušnou cenu a to samé v mimo školních i školních zájmových kroužkách za přijatelnou cenu i s hudební teorií. A pokud si opravdu myslíš, že když budeš doma zpívat s rodičema nebo kámoškama, že se tím proslavíš až navrchol...to by mě celkem zajímalo, kdo ze zpěváků se tímto způsobem proslavil, jelikož je to nemožné. Dále popisuješ, že se dá proslavit na soutěžích...ehm, vzhledem k tomu že žijeme ve 21.století tak šance na výhru ať už v loterii či soutěži je tak 1%, jelikož lidi udělají pro výhru vše, od toho tu existuje tkzv. Podplácení penězi, takže tudy cesta nevede. Jedině kdyby si tě tam někdo všiml, ale stejně ze všeho nejlepší je se pořádně učit a trénovat a tímto způsobem se tam dostaneš pochopitelně snáz. Jinak je to krok do neznáma...Toť můj názor.